Aanmelden Gispen Collectie blog

Abonneer u op de Gispen Collectie blog en ontvang nieuws over Gispen design klassiekers en de bijna 100 jaar lange geschiedenis van dit innovatieve meubelbedrijf.

Onze weblog bestaat uit twee categorieën; nieuws over de Gispen producten (product blog) en algemeen nieuws (algemene blog) over de activiteiten van de Stichting Gispen Collectie.

11/2/'17

Vormgeving reclamemateriaal Gispen

19/1/'17

Het mag dan 2017 zijn, het jubileumjaar Honderd jaar Gispen is nog steeds niet voorbij. Ten slotte begon W.H.

31/12/'16

Afgelopen jaar was een bijzonder jaar voor Gispen en de Stichting Gispen Collectie: een honderdjarig jubileum! Dat maakt ons, oud-medewerkers en andere Gispen-liefhebbers ontzettend trots.

21/11/'16

Afgelopen weekend is de 30ste editie geopend van PAN Amsterdam (20-27 november), de jaarlijkse beurs voor kunst, antiek en design in de RAI in Amsterdam.

21/11/'16

Kent u dit prachtige portret van Willem Hendrik Gispen al?

4/11/'16

In 1920 nam de gemeente van Den Haag het besluit om de oude Wagenbrug te vervangen door een hefbrug, die met een verborgen vijzelmechanisme omhoog kon worden geduwd.

27/9/'16

Bij het 35-jarig jubileum in 1951 prijkte dit schot van zakelijk directeur Van Osselen op de voorkant van het personeelsblad De Fabrieksfluit.

9/9/'16

Morgen wordt de tentoonstelling 'Gispen Specials - De klant is koning' feestelijk geopend in Museum Boijmans in Rotterdam.