Home > Museum > Rondleiding

Rondleiding

Via onderstaand formulier kunt u een rondleiding boeken door het Gispen museum.

Rondleiding

(Reserveren kan tot 14 dagen tevoren op tel.nr. 0345-474211)
:
(Museum open op dinsdag, woensdag en donderdag. Afwijkende data en tijden in overleg)

Deelnemers

Kosten
De kosten voor een deskundige rondleiding van 1 uur bedragen tot 5 deelnemers 30 euro en van 6 tot 10 personen 50 euro. Bij deze prijs is een kopje koffie of thee inbegrepen. Gelieve na ontvangst van deze aanvraag/bevestiging, uw betaling ten minste 1 week voor uw museumbezoek te voldoen op rekening NL65 ABNA 0601 7049 40 van de Stichting Gispen Collectie onder vermelding van rondleiding en datum. Na een bevestiging over de datum en de invulling van de dag, ontvangt u binnen 14 dagen een factuur van de betaling. De reservering is definitief wanneer de betaling door de Stichting Gispen Collectie is ontvangen. Er vindt geen restitutie plaats van reeds gedane betalingen.