18/9/'17

Provincie Gelderland en Gispen hebben een langdurige band. Gispen heeft in 1924 voor het toentertijd nieuwe Huis der Provincie een deel van het interieur mogen ontwerpen en maken. Helaas is dat gebouw in de Tweede Wereldoorlog compleet verwoest. Bij de recente verbouwing en herinrichting van het Huis der Provincie is Gispen weer gekozen als inrichter.

De tentoonstelling GispeN.U is opgebouwd rondom vijf thema’s, die staan voor wat het bedrijf Gispen vanaf het begin uitdraagt: Transparantie; Maatwerk; Tijdloos;  Voor iedereen; Duurzaam. Elk thema wordt geïllustreerd met...

6/7/'17

Professor ir. Jan J. Jacobs is gestopt als voorzitter van de Stichting Gispen Collectie.

24/6/'17

Komende weken staan in het teken van de Gispen-toonzalen!

11/2/'17

Vormgeving reclamemateriaal Gispen

19/1/'17

Het mag dan 2017 zijn, het jubileumjaar Honderd jaar Gispen is nog steeds niet voorbij. Ten slotte begon W.H.

31/12/'16

Afgelopen jaar was een bijzonder jaar voor Gispen en de Stichting Gispen Collectie: een honderdjarig jubileum! Dat maakt ons, oud-medewerkers en andere Gispen-liefhebbers ontzettend trots.

21/11/'16

Afgelopen weekend is de 30ste editie geopend van PAN Amsterdam (20-27 november), de jaarlijkse beurs voor kunst, antiek en design in de RAI in Amsterdam.

21/11/'16

Kent u dit prachtige portret van Willem Hendrik Gispen al?

4/11/'16

In 1920 nam de gemeente van Den Haag het besluit om de oude Wagenbrug te vervangen door een hefbrug, die met een verborgen vijzelmechanisme omhoog kon worden geduwd.