26/4/'18

De Stichting Gispen Collectie, die de tijdelijke pop-up expositie GispeN.U in Markt 27 te Culemborg organiseert, heeft voor zaterdag 5 mei een klein feestprogramma georganiseerd. Ten eerste de uitslag van de wedstrijden voor kinderen en ten tweede een inloop voor mensen die foto’s willen uitlenen.

Uitslag kinderwedstrijden

Om 14.00 uur zullen de prijswinnaars bekendgemaakt worden van de wedstrijden die tijdens de opening gehouden zijn. De mooiste meubeltjes die door de deelnemers gemaakt zijn, zullen vervolgens op een speciale plek nog twee maanden...

29/3/'18

Meubelen van Gispen in vijf thema’s

Spetterende opening Pop-up expositie GispeN.U

3/11/'17

Afgelopen week ontving de Stichting Gispen Collectie het droevige bericht dat oud-Gispenaar Frans Joseph Hoffmann op 20 oktober j.l. is overleden op 93-jarige leeftijd.

18/9/'17

Provincie Gelderland en Gispen hebben een langdurige band. Gispen heeft in 1924 voor het toentertijd nieuwe Huis der Provincie een deel van het interieur mogen ontwerpen en maken.

6/7/'17

Professor ir. Jan J. Jacobs is gestopt als voorzitter van de Stichting Gispen Collectie.

24/6/'17

Komende weken staan in het teken van de Gispen-toonzalen!

11/2/'17

Vormgeving reclamemateriaal Gispen

19/1/'17

Het mag dan 2017 zijn, het jubileumjaar Honderd jaar Gispen is nog steeds niet voorbij. Ten slotte begon W.H.

31/12/'16

Afgelopen jaar was een bijzonder jaar voor Gispen en de Stichting Gispen Collectie: een honderdjarig jubileum! Dat maakt ons, oud-medewerkers en andere Gispen-liefhebbers ontzettend trots.