Home > Stichting > Vrienden van

Vrienden van Stichting Gispen Collectie

Een zeer belangrijke groep voor de Stichting Gispen Collectie is de “Vrienden van”. Mede door de financiële steun van de ‘’Vrienden van “ kunnen de projecten van de Stichting gerealiseerd worden. Het is daarnaast erg plezierig contact te hebben met een groep echte Gispen fans, die het waarderen dat het erfgoed van Gispen de aandacht krijgt die het verdient.

Wilt u Vriend worden?
Voor een jaarlijks bedrag van tenminste € 25 bent u Vriend(in) van de Stichting Gispen Collectie en het Gispen Museum.

Als Vriend krijgt u:

• Een exclusieve speld van de Stichting Gispen Collectie;
  • 4x per jaar toezending van de nieuwsbrief ‘Oud & Nieuws’ met alle wetenswaardigheden van de Stichting;
  • Een uitnodiging om de jaarlijkse “Gispen Erfgoeddag” bij te wonen.

Ja, ik wil Vriend worden, klik hier voor het formulier.

U kunt ook het formulier als pdf bestand downloaden, printen, invullen en per post aan ons opsturen, klik hier voor de download.