18/10/'18

Expositie en boek over veertig jaar kantoorinrichting

Een bijzonder eerbetoon voor een bijzondere ontwerper. Donderdag 11 oktober is een expositie geopend in het Gispen Informatie Centrum over veertig jaar kantoorinrichting en Peter de Boer. Het eerste exemplaar van het gelijknamige boek is vanzelfsprekend aan Peter de Boer aangeboden. Peter is bijna veertig jaar in dienst geweest als productontwerper bij Gispen en heeft in die hoedanigheid alle belangrijke veranderingen in de kantoorinrichting mede vormgegeven. En soms zelfs geïnitieerd.

Donderdag...

11/7/'18

GispeN.U, transparant - voor iedereen - tijdloos - maatwerk - duurzaam is de titel van een nieuw boek over Gispen.

29/3/'18

Meubelen van Gispen in vijf thema’s

Spetterende opening Pop-up expositie GispeN.U

3/11/'17

Afgelopen week ontving de Stichting Gispen Collectie het droevige bericht dat oud-Gispenaar Frans Joseph Hoffmann op 20 oktober j.l. is overleden op 93-jarige leeftijd.

18/9/'17

Provincie Gelderland en Gispen hebben een langdurige band. Gispen heeft in 1924 voor het toentertijd nieuwe Huis der Provincie een deel van het interieur mogen ontwerpen en maken.

6/7/'17

Professor ir. Jan J. Jacobs is gestopt als voorzitter van de Stichting Gispen Collectie.

24/6/'17

Komende weken staan in het teken van de Gispen-toonzalen!

11/2/'17

Vormgeving reclamemateriaal Gispen