5/5/'19

Met verslagenheid heeft de Stichting Gispen Collectie kennis genomen van het overlijden van Wim F. van Heusden.

Wim was een markante medewerker van het bedrijf Gispen en na zijn pensionering hoeder van het Gispen erfgoed. Vanuit zijn buitendienstfunctie bij Ahrend kwam hij in 1974 als productmanager in dienst bij Gispen+Staalmeubel bv. Met zijn kennis van computermeubelen was het zijn opdracht om voor het zusterbedrijf Staalmeubel in Roden opbergproducten te ontwikkelen voor de informatiedragers van rekencentra ten dienste van grote bedrijven en instellingen. Dit waren aanvankelijk...

18/10/'18

Expositie en boek over veertig jaar kantoorinrichting

11/7/'18

GispeN.U, transparant - voor iedereen - tijdloos - maatwerk - duurzaam is de titel van een nieuw boek over Gispen.

29/3/'18

Meubelen van Gispen in vijf thema’s

Spetterende opening Pop-up expositie GispeN.U

3/11/'17

Afgelopen week ontving de Stichting Gispen Collectie het droevige bericht dat oud-Gispenaar Frans Joseph Hoffmann op 20 oktober j.l. is overleden op 93-jarige leeftijd.

18/9/'17

Provincie Gelderland en Gispen hebben een langdurige band. Gispen heeft in 1924 voor het toentertijd nieuwe Huis der Provincie een deel van het interieur mogen ontwerpen en maken.

6/7/'17

Professor ir. Jan J. Jacobs is gestopt als voorzitter van de Stichting Gispen Collectie.