11/7/'18

GispeN.U, transparant - voor iedereen - tijdloos - maatwerk - duurzaam is de titel van een nieuw boek over Gispen. De vijf thema’s uit de titel worden vaak verbonden aan het werk van Gispen. Dit boek onderzoekt in hoeverre dat terecht is en wat de meningen van professionals daarover zijn. GispeN.U geeft per thema bijpassende voorbeelden van Gispen-meubelen en -lampen door de tijd heen. Vervolgens wordt in een essay dieper ingegaan op een bepaald onderdeel van dat thema om af te sluiten met een interview van iemand die op het professionele vlak te maken heeft met...

29/3/'18

Meubelen van Gispen in vijf thema’s

Spetterende opening Pop-up expositie GispeN.U

3/11/'17

Afgelopen week ontving de Stichting Gispen Collectie het droevige bericht dat oud-Gispenaar Frans Joseph Hoffmann op 20 oktober j.l. is overleden op 93-jarige leeftijd.

18/9/'17

Provincie Gelderland en Gispen hebben een langdurige band. Gispen heeft in 1924 voor het toentertijd nieuwe Huis der Provincie een deel van het interieur mogen ontwerpen en maken.

6/7/'17

Professor ir. Jan J. Jacobs is gestopt als voorzitter van de Stichting Gispen Collectie.

24/6/'17

Komende weken staan in het teken van de Gispen-toonzalen!

11/2/'17

Vormgeving reclamemateriaal Gispen

19/1/'17

Het mag dan 2017 zijn, het jubileumjaar Honderd jaar Gispen is nog steeds niet voorbij. Ten slotte begon W.H.