3/3/'20

Geannuleerd! Spinnenkop en Bronto naast President en Korporaal

Geannuleerd! Expositie ‘Gispen, What’s in a Name’ in Den Haag

* De veiligheid van onze bezoekers en vrijwilligers staat voorop. In lijn met het landelijke beleid met betrekking tot het coronavirus  zal ook de Gispen expositie niet te bezoeken zijn tot en met  16 mei 2020. We hopen u op een ander tijdstip in de gelegenheid te stellen om deze expositie te bezoeken. Houd onze website in de gaten voor meer informatie.*

Gispen en...

26/11/'19

Hanglamp Giso no. 2061 ‘Spinnenkop’ ​gezocht!

Wij zoeken een Spinnenkop voor een expositie.

5/5/'19

Met verslagenheid heeft de Stichting Gispen Collectie kennis genomen van het overlijden van Wim F. van Heusden.

18/10/'18

Expositie en boek over veertig jaar kantoorinrichting

11/7/'18

GispeN.U, transparant - voor iedereen - tijdloos - maatwerk - duurzaam is de titel van een nieuw boek over Gispen.

29/3/'18

Meubelen van Gispen in vijf thema’s

Spetterende opening Pop-up expositie GispeN.U

3/11/'17

Afgelopen week ontving de Stichting Gispen Collectie het droevige bericht dat oud-Gispenaar Frans Joseph Hoffmann op 20 oktober j.l. is overleden op 93-jarige leeftijd.