6/2/'19

Vrijwilligers/ stagiairs

De Stichting Gispen Collectie is hét kenniscentrum over de geschiedenis van het bedrijf Gispen, gevestigd in Culemborg. Omdat ons enthousiaste bestuur en team veel mooie plannen op stapel heeft voor de nabije en verdere toekomst, zijn wij hard op zoek naar nieuwe vrijwilligers en stagiairs voor uitvoering van en ondersteuning bij verschillende werkzaamheden.

Deze bestaan o.a. uit:

> archiefwerkzaamheden en inventarisatie
> digitalisering van archief
> onderzoek en schrijven
> redactiewerkzaamheden...

18/10/'18

Expositie en boek over veertig jaar kantoorinrichting

11/7/'18

GispeN.U, transparant - voor iedereen - tijdloos - maatwerk - duurzaam is de titel van een nieuw boek over Gispen.

29/3/'18

Meubelen van Gispen in vijf thema’s

Spetterende opening Pop-up expositie GispeN.U

3/11/'17

Afgelopen week ontving de Stichting Gispen Collectie het droevige bericht dat oud-Gispenaar Frans Joseph Hoffmann op 20 oktober j.l. is overleden op 93-jarige leeftijd.

18/9/'17

Provincie Gelderland en Gispen hebben een langdurige band. Gispen heeft in 1924 voor het toentertijd nieuwe Huis der Provincie een deel van het interieur mogen ontwerpen en maken.

6/7/'17

Professor ir. Jan J. Jacobs is gestopt als voorzitter van de Stichting Gispen Collectie.

24/6/'17

Komende weken staan in het teken van de Gispen-toonzalen!